Träning Spa och Sjukgymnastik i Östorp och Ådran

Som ett av de bäst utrustade gym i Östorp och Ådran har vi ett stort utbud av hälsa och välbefinnande, med allt från gruppträning och spa.

Träning Östorp och Ådran ligger bara fem minuters bilresa från centrum av staden, och erbjuder gratis parkering utanför. På vårt gym Östorp och Ådran, kan medlemmarna njuta av fler faciliteter, inklusive en spinn studio, bastu och ett spa. Och för dem som vill ha extra hjälp med sin träning och hälsomål, personlig träning finns också.

Söker du gruppträning i Östorp och Ådran vi vänder oss till alla smaker och förmågor. Fria klasser som yoga, Zumba, Body Pump, core, spinn är alla tillgängliga för medlemmar på veckobasis.

På Träning Spa och Sjukgymnastik i Östorp och Ådran, erbjuder vi  multi-gym eller enstaka gymmedlemskap, lågtrafik medlemskap. Alla våra medlemskap är stort värde och flexibel.

Vill du komma och besöka oss? Du kan registrera dig för en fri dag pass på Träning Spa och Sjukgymnastik i Östorp och Ådran och uppleva våra fantastiska faciliteter för dig själv. Alla våra anställda är hjälpsamma och är högt utbildade instruktörer, så kom och prata med oss ​​om dina träningsmål idag.