Träning Spa och Sjukgymnastik i Olshammar

Som ett av de bäst utrustade gym i Olshammar har vi ett stort utbud av hälsa och välbefinnande, med allt från gruppträning och spa.

Träning Olshammar ligger bara fem minuters bilresa från centrum av staden, och erbjuder gratis parkering utanför. På vårt gym Olshammar, kan medlemmarna njuta av fler faciliteter, inklusive en spinn studio, bastu och ett spa. Och för dem som vill ha extra hjälp med sin träning och hälsomål, personlig träning finns också.

Söker du gruppträning i Olshammar vi vänder oss till alla smaker och förmågor. Fria klasser som yoga, Zumba, Body Pump, core, spinn är alla tillgängliga för medlemmar på veckobasis.

På Träning Spa och Sjukgymnastik i Olshammar, erbjuder vi  multi-gym eller enstaka gymmedlemskap, lågtrafik medlemskap. Alla våra medlemskap är stort värde och flexibel.

Vill du komma och besöka oss? Du kan registrera dig för en fri dag pass på Träning Spa och Sjukgymnastik i Olshammar och uppleva våra fantastiska faciliteter för dig själv. Alla våra anställda är hjälpsamma och är högt utbildade instruktörer, så kom och prata med oss ​​om dina träningsmål idag.