Träning Spa och Sjukgymnastik i Gullringen

Som ett av de bäst utrustade gym i Gullringen har vi ett stort utbud av hälsa och välbefinnande, med allt från gruppträning och spa.

Träning Gullringen ligger bara fem minuters bilresa från centrum av staden, och erbjuder gratis parkering utanför. På vårt gym Gullringen, kan medlemmarna njuta av fler faciliteter, inklusive en spinn studio, bastu och ett spa. Och för dem som vill ha extra hjälp med sin träning och hälsomål, personlig träning finns också.

Söker du gruppträning i Gullringen vi vänder oss till alla smaker och förmågor. Fria klasser som yoga, Zumba, Body Pump, core, spinn är alla tillgängliga för medlemmar på veckobasis.

På Träning Spa och Sjukgymnastik i Gullringen, erbjuder vi  multi-gym eller enstaka gymmedlemskap, lågtrafik medlemskap. Alla våra medlemskap är stort värde och flexibel.

Vill du komma och besöka oss? Du kan registrera dig för en fri dag pass på Träning Spa och Sjukgymnastik i Gullringen och uppleva våra fantastiska faciliteter för dig själv. Alla våra anställda är hjälpsamma och är högt utbildade instruktörer, så kom och prata med oss ​​om dina träningsmål idag.