Information om träning

Välkommen till tren.nu

…hemsidan där jag ger utlopp för mitt löpintresse och träning och delar med mig av mina erfarenheter som amatörlöpare. Sidan är också ett sätt för mig att hålla min motivation uppe och ventilera mina ideér.

Bakgrund

Jag är 27 år och har haft löpning som primär träningsform sedan 2008 och har sedan dess deltagit i 2 maratonlopp och 2 lidingölopp samt ett antal kortare lopp. De flesta med halvbra tider. Jag har ofta varit tvungen att stanna upp i fina träningsperioder pga skador, och har inte förens nu börjat få ordning på dem och skaffat mig ett bra träningsupplägg.

Skadorna har utleslutande berott på ensidig träning. Jag har löpt i  barfotaskor sedan sommaren 2010 och därmed hunnit förbättra min löpteknik men även där stött på hinder i form av skador, vilket är något jag tycker är viktigt att jag delar med mig av. Jag tänker inte ta sida i ”barfota debatten”, jag tycker dock att man ska ta på sig sina kritiska ögon och pröva sig fram till hur man som individ löper bäst. Förhoppningsvis kan denna hemsida vara till hjälp.